Ez az erős és mutatós hordtáska kiválóan alkalmas bármilyen áru csomagolására, szállítására. Lehetnek azok dobozok, eszközök vagy akár könyvek. A felhasználási terület függvényében lehet egészen kis méretű és vékony anyagból (pl. patikai ingvállas hordtáska), de a napi bevásárlás is elfér benne (pl. Coop ingvállas hordtáska). Az oldalredős kialakítás nagyobb térfogatot eredményez, így a terjedelmes tárgyak is kényelmesen beleférnek.

Az ingvállas hordtáska lehet nyomdázatlan vagy egyedi nyomdázással ellátott. Kiválóan alkalmas cégek, üzletek reklámozására és emellett hasznos használati eszköz is. Ha költségvetése nem engedi meg, hogy egyedi nyomatú hordtáskát válasszon, akkor jó megoldás lehet a „köszönjük, hogy nálunk vásárolt” nyomatos hordtáskánk, melyet állandó raktárkészletünkből kínálunk partnereink számára.
1


Sydnex Kft.

Cégünk a folyamatos fejlődés érdekében igyekszik kihasználni a pályázati lehetőségeket. Így az elmúlt 2 évben 5 pályázati kiírásban indultunk és nyerünk el támogatást. Részletek

Székhely és Központ

Tiszalúc, Hársfa u. 4-8. 3565

Térképen

Email: info@sydnex.hu

Telefon: (46)-598-100

Fax: (46)-598-102

Mobil: (20)-499-53-00